Početna konferencija 22.11.

Početna konferencija 22.11.

U ponedjeljak, 22. studenog 2021. održava se početna konferencija u sklopu projekta “STEM akademija”, sufinanciranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sadržaj konferencije

Na početnoj konferenciji predstavit će se projekt, udruga Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) koja je nositelj projekta te partnere. Također, u sklopu konferencije odvit će se i panel rasprava na temu „Razvoj STEM vještina kod djece i mladih – popularizacija i izazovi“.

Panel raspravu će moderirati Sara Smojver, marketing specijalist u Hrvatskom uredu za kreativnost i inovacije, a s njom će o primjerima dobre prakse i izazovima popularizacije raspravljati Marin Trošelj (STEMI) i Toni Milun (Visoko učilište Algebra).

Tijekom konferencije predviđen je interaktivni Q&A gdje će publika panelistima moći postaviti više pitanja o njihovom radu u STEM području.

Kada i gdje?

Online početna konferencija će se održati putem Zoom aplikacije u ponedjeljak 22.11. u 15:30 sati. Prijaviti se možete putem linka: https://forms.gle/vXruy5TxQQurmbTs9

Više informacija o projektu „STEM akademija“ potražite na sljedećem linku.

Vidimo se!